Új sportóra a Polartól! Polar - IGNITE 3 TITÁN

A Polar bemutatja a Polar Ignite 3 Titániumot 

 

A Polar Ignite 3 Titanium órával a Polar Electro, a fitnesz-, sport- és egészségi tanácsadás világelső vállalata a fitnesz okosórák új generációját hozta létre. A titán verzió megjelenésével az edzésvezetés és az egészségi állapot monitorozása terén új funkciókkal egészül ki az összes Polar Ignite 3 modell.

Gyönyörű dizájnba csomagolva és prémium anyagokból készült. Több mint 150 választható sportprofil és egy továbbfejlesztett Dual Band GPS került a Polar felhasználók által már ismert és használt opciók közé. A gyűrű erős és könnyű titánból készült, az óraszíjhoz puha szilikon vagy robusztus bőr csuklópánt választható bronz árnyalatban. Lehetőség van arra is, hogy az órát a saját stílusához igazítsa több opcionális csuklópánttal.

A Polar Ignite 3 Titanium teljesen új, egyedi funkciókkal rendelkezik, mint például a bőrhőmérséklet éjszakai mérése és a valós idejű edzés-pihenés irányítás. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy még jobb egyensúlyt találjanak az edzés és a pihenés között az erőnléti és alvási rutinok optimalizálásával. Ez az eddigi legfejlettebb órává teszi a személyes útmutatást. 


„Az Ignite család legújabb tagja – mondta Sander Werring, a Polar Electro vezérigazgatója. - a Polar Ignite 3 Titanium túlmutat elődje Red Dot-díjas dizájnján, ultraprémium anyagokkal és új funkciókkal a tökéletes útmutatásért, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban szabályozzák személyes cirkadián ritmusukat."
Ismerje meg testét még jobban az optimális felépülést biztosító továbbfejlesztett irányításnak köszönhetően A Polar Ignite 3 Titanium célja, hogy segítsen a felhasználóknak pihenni és feltöltődni, hogy készen álljanak a következő edzésre.

 

A SleepWise™, a napközbeni éberségi szintet bemutató útmutató, amelyet először a Polar Ignite 3 piacra dobásával mutattak be, mostantól az óra menüjében is elérhető. A vadonatúj éjszakai bőrhőmérséklet funkció méri a hőmérsékletét alvás közben, és napi frissítéseket biztosít az előző 28 nap átlagához képest. A hőmérséklet-emelkedés a közelgő influenza jele lehet, a pulzusszám-változásokkal vagy a légzési változásokkal együtt. A nők menstruációs ciklusuk nyomon követésére is használhatják ezeket a hőmérsékleti értékeket.

Az Ignite Titanium 3 egy új Exercise-Rest Guidance rendszerrel is fel van szerelve, amely elemzi a pulzusszámát az edzés aktív és pihenő szakaszában, hogy segítsen a legtöbbet kihozni az edzésből. Ez a funkció pontosan megmondja, hogy mennyi ideig kell pihennie a sorozatok között az optimális eredmény érdekében. Legyen a cél izomtömeg növelés, vagy az állóképesség javítása a HIIT edzéseken.

- Jó hírek! -

Az edzés-pihenés útmutatás, az éjszakai bőrhőmérséklet-mérés és minden egyéb fejlesztés is elérhető lesz a Polar Ignite 3 órák felhasználói számára a Polar Ignite 3 Titanium piacra dobásakor szoftverfrissítésen keresztül!

 

 

Kiváló minőségű alkatrészek a skandináv dizájn, ez a legújabb óra újabb lépést tesz a skandináv dizájnban. A rendkívül szívós, mégis érzékeny Gorilla Glass 3.0 lencse védi a könnyen használható AMOLED érintőképernyőt. A képernyő minden körülmények között jól olvasható; nem számít, milyen fényesen süt a nap, vagy milyen sötét van éjszaka. A kijelzőt erős és könnyű, 100%-ban titán előlappal látták el, így Polar órája karcsú, új megjelenést kölcsönöz.
A Polarra jellemző funkciókon és dizájnon túl ez az új óra is egyszerűen nagyszerű és sorra haladja meg egy okosórával szemben elvárhatókat. A Polar Ignite 3 Titanium akár 2-szer gyorsabb, mint a Polar Ignite 1 és 2, az akkumulátor pedig akár 5 napig is bírja egyetlen töltéssel. A felhasználók a Dual Band GPS előnyeit is kihasználhatják, amely a korábbi generációkhoz képest akár fele annyira csökkenti a helymeghatározási hibaarányt.

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat közzétételük előtt jóvá kell hagyni