Április 17.-én üzletünk zárva tart! Érdeklődést telefonszám megadásával az info@orrlabda.hu címre várjuk és következő napon visszahívjuk.

Küzdősport elegánsan az otthonodban

A küzdősportok gyakorlása számos előnnyel jár, mind fizikai, mind mentális értelemben.

FIZIKAI ELŐNYÖK

A küzdősportok gyakorlása teljes testet átmozgató edzést tesz lehetővé és fejleszti az erőt, állóképességet, rugalmasságot és koordinációt.

MENTÁLIS ELŐNYÖK

A küzdősportok gyakorlása a fizikai előnyök mellett remek lehetőséget nyújt arra, hogy építsük az önbizalmunkat, megküzdjünk a kihívásokkal, kieresszük a gőzt és levezessük a stresszt.

 

A francia YA’FABRIK kézzel készült, design box eszközei otthonodban is elegáns megjelenést biztosítanak számodra a gyakorláshoz. Az észak-franciaországi Tourcoingban található műhelyben egyedi dizájn termékeket készítenek nagy odafigyeléssel: kézzel; kifogástalan, természetes alapanyagokból, mint bőr, vegán bőr, parafa vagy tönkölyhéj. A gyártás során fontos szempont a fenntarthatóság - hogy minél kevesebb hulladékot, maradékot termeljenek -  és a tartósság. Innovatív harcművészeti felszereléseiket egy küzdősport-specialistákból álló csapat fejlesztette ki, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a technikák teljes skáláját fejlesszék.

YA’FI szabadon álló boxzsák

YaFi szabadon álló boxzsák

Legyen szó amatőr vagy profi harcművészetről, ez az ideális eszköz az otthoni edzéshez. Francia box, angol box, kick box, taekwondo, Muay Thai… 

a YA’FI megfelelő partnered lesz a gyakorlásban:
javítsd technikád és teljesítményed egy kemény ellenféllel szemben!

A YA’FI nem csupán egy szabadon álló boxzsák - 1,75 m-es magasságával és 75 kg-os súlyával egy igazi edzőpartner. 

A francia YA’FABRIK cég legelső terméke, mely egyben a cég zászlóshajója is. Az eszközt az erőnléti edzésekhez és a küzdősport technika fejlesztéséhez alkották. Amatőr és profi sportolók számára egyaránt alkalmas, használata egyszerű és intuitív.

Külseje formatervezett, a vintage boxstílusból merít ihletet. Külső borítása 100% vegán bőr, mely tartós és könnyen tisztítható. Az alján és tetején lévő pántoknak köszönhetően könnyen mozgatható, és kiegészítő gumikötelekkel és hevederekkel is használható, amely még szélesebbé teszi a vele elvégezhető gyakorlatok számát. 

A zsák belsejében egy nagy sűrűségű habszivacs mag valósághű ellenállást biztosít, amely szimulálja az ellenfél megütésének érzését. A memóriahab gyengéd ütéscsillapítást biztosít, és segít megelőzni a mozgásszervi rendellenességeket:  elnyeli a rezgéseket, miközben valódi ütésérzetet biztosít.

Az erős talpát négy betontömb nehezíti, így nincs szükség falra vagy mennyezeti rögzítésre, és lehetővé teszi a 30°-os billentést.

YA’FIGHT függő boxzsák

YaFight ffüggő boxzsák

A klasszikus függő boxzsák is megtalálható a YA’FABRIK termékkínálatában. Súlya 8,5 kg-tól kiegészítő súlyokkal 33,5 kg-ig növelhető. Külső borítása 100% vegán bőr, mely tartós és könnyen tisztítható. 


A YA appban találhatsz példákat a gyakorlatok elvégzéséhez angol és francia nyelven >>

Ismerd meg a Ya'Fabrik prémium kategóriájú küzdősport eszközeit: 

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat közzétételük előtt jóvá kell hagyni