Fedezd fel a francia YA'FABRIK organikus luxus világát: jóga és fitnesz eszközök újragondolva



A YA forradalmian új fitnesz és jóga felszerelései ötvözik a stílust, a funkcionalitást és a kényelmet.
Az észak-franciaországi Tourcoingban található YA'FABRIK műhelyben egyedi dizájn termékeket készítenek nagy odafigyeléssel: kézzel; kifogástalan, természetes alapanyagokból, mint bőr, vegán bőr, parafa vagy tönkölyhéj. A gyártás során fontos szempont a fenntarthatóság - hogy minél kevesebb hulladékot, maradékot termeljenek -  és a tartósság.

Ismerkedj meg a YA'FABRIK innovatív, sokoldalúan felhasználható sporteszközeivell:  

  • YaFu meditációs párna
  • YaMat parafa jóga és fitnesz szőnyeg 
  • YaBelt jóga heveder és 
  • YaElasko fogantyús nyújtó labda

Cikkünkben bemutatjuk az eszközök egyedi tulajdonságait és előnyeit.


YaFu meditációs párna

Meditációhoz tervezve, hogy tökéletes támaszt nyújtson a derekadnak a hosszú gyakorlás során - annyira megemelve a medencét, hogy kényelmes tartást biztosítson. Kerek forma, 32 cm átmérővel, egy kis fogantyúval az oldalán, hogy könnyen arrébb tudd tenni; környezetbarát tönkölyhéj töltettel; többféle színkombinációban, kézzel varrott eredeti bőr vagy vegán bőr külsővel. 

Formatervezett megjelenésének köszönhetően akár hétköznapi ülőpárnaként is használhatod a nappaliban.


YaMat parafa jóga és fitnesz szőnyeg

Ötvözi a jóga-, és fitnesz szőnyegek minden előnyét, hogy neked ne kelljen választanod. Bármilyen sportág talajgyakorlataihoz jó szolgálatot tesz. A szőnyeg tervezőinek célja egy fenntartható, természetes anyagokból készült prémium eszköz létrehozása volt vegyszerek nélkül, mely jó közérzetet biztosít a gyakorlatok elvégzése során.


Természetes gumiból és parafából készült. 4mm-es vastagságával egyszerre optimálisan párnázott és biztosítja a gyakorlatok közbeni stabilitást. Csúszásmentes, kellemes tapintású, vízálló, antimikrobiális felületű - mely ellenáll a kórokozók megtelepedésének - és nagyon könnyen tisztítható. 


YaBelt jóga heveder

Egy tartós és többfunkciós pánt.
Bármilyen sport-, vagy jógaszőnyeg hordozására alkalmas: egyszerűen tekerd fel a szőnyeged, hurkold át a hevederrel, és szorítsd rá. Már fel is dobhatod a válladra, és viheted.
De nemcsak hordozásra használhatod: a megerősített anyagának köszönhetően jóga hevederként is tökéletesen használható az el deformálódás veszélye nélkül. 
180 cm-es hosszúságával mindenki számára alkalmas lesz a nyújtógyakorlatok elvégzéséhez. Eredeti bőr és vegán bőr kivitelben is kapható. 


YA'Elasko nyújtó labda

Egy speciális, kis súlyú labda, eredeti bőrből vagy vegán bőrből, tönkölyhéjjal töltve, levehető hevederekkel. Sonja Laskowski, elismert londoni stretching-, és tartásjavító szakember, az ELASKO módszer kitalálójának vívmánya, melyet freestyle nyújtáshoz és tartásjavító gyakorlatokhoz tervezett.
A labda segítségével az egész test izmait dinamikusan átmozgathatod. A labda könnyű súlya (0,7 kg) optimális extra terhelést biztosít a gyakorlatok során, mely nem terheli túl az ízületeket, de a nyújtás hatékonyabbá válik általa. A fogantyúknak köszönhetően könnyen kézben tartható a feladatok közben.
Az alkotó által összeállított egyedülálló mobilizációs technikával a felsőtest tartását is javítja. A földön fekve végzett gyakorlatok során több helyet teremt a nyak és a vállak között, így nyitva a felsőtestet. A levegőben végzett “rolling in the air technique” gyakorlatok közben mobilizálja a váll, könyök és csukló izületeit.
A Ya’Elasko labdával végzett mozgás növeli az erőt és a véráramlást a felsőtestben, miközben a negatív feszültségek felszabadulnak: ezért ez a labda tökéletes bemelegítő, regeneráló vagy rehabilitációs eszközként szolgál olyan sportoknál, mint például a tenisz, a squash, a baseball vagy a golf.
A labda egy INGYENES STRETCH | ENERGY | BALANCE programmal együtt érkezik, technikai videókkal és zenés edzésvideókkal. 


A YA appban találhatsz példákat a gyakorlatok elvégzéséhez angol és francia nyelven >>


Fedezd fel a YaFabrik világát, és tapasztald meg, hogy ezek a figyelemre méltó eszközök hogyan változtatják meg a sportolással töltött időd!

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat közzétételük előtt jóvá kell hagyni