5 dolog, amit az evezős csajokban szeretünk

1. Harcos amazonok 

Nem ijednek meg a súlyoktól és a kihívásoktól. A konditeremben és az ergón sokszor zavarba tudják hozni a fiúkat a teljesítményükkel és a kitartásukkal. Nem rettennek vissza a versengéstől a hétköznapi edzések során sem. 

2. Természetkedvelők 

    Mivel az evezés alapvetően egy kültéri sport, hozzá vannak szokva az időjárás viszontagságaihoz: nem nyavalyognak, ha fúj a szél, esik, vagy erős a napsütés. És akkor sem, ha vizesek lesznek. Ez hozzátartozik az életükhöz.  
    A rendszeres edzések során megfigyelik, és örömmel nyomon követik a természet változásait: a naplemente színe, a felhők alakja, vagy hogy megszülettek a kiskacsák.

    3. Szeretnek enni 

    Az evezés egy olyan sport, amely során nagyon sok kalóriát éget el az ember. Ezt pótolni kell. Az evezős lányok szeretnek jókat enni.  
    Ha velük mész étterembe, előfordulhat, hogy miközben sóvárgó pillantásokat vetnek a te tányérodra, elhangzik a kérdés: “Azt ott a tányérodon még meg akarod enni ...?” 

    4. A testalkatuk és a napbarnította bőrük 

    Az evezős lányok jelentős része magasabb az átlagnál, már ezért is igen feltűnőek. Az evezés az izomzat 90 %-át megmozgatja, így testalkatuk nagyon arányos, izmos, feszes és testtartásuk nagyon szép, királynői módon méltóságteljes. 
    Nagyon sok időt töltenek kint a napon, így már május elején olyan a bőrszínük, mintha most jöttek volna vissza egy karibi nyaralásból. Nyáron egyedi szexepiljük az edzőruházat nyomai a bőrön, amik fehérek maradnak: zokni, egybebugyi, napszemüveg.  

    5. Bolondosak, lazák és önállóak 

    Az evezés a kemény lányok sportja, és a kemény lányok úgy tekintenek az életre, mint egy kalandra. Határozottak, függetlenek, és büszkék. Szeretnek viccelődni, bolondosak, lazák és nem sértődnek meg egykönnyen. 


    Képek: Czucz Bálint, rowingjewelry.com
    Szöveg: https://www.rowingjewelry.com/blogs/news/5-reasons-why-you-should-date-a-female-rower

    És ha szeretjük az evezős csajokat, megérdemelnek egy kis figyelmességet. 
    Ajándékötleteink: 

    Szólj hozzá

    Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat közzétételük előtt jóvá kell hagyni