A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t

Elektronika / Suunto / Ambit3

Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS Lime HR óra pulzusmérő pánttal


Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS Lime HR óra pulzusmérő pánttal
145 400 Ft

A Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS Black (fekete) HR óra pulzusmérő pánttal, fejlett outdoor és multisport funkciókkal. Új taggal bővült az Ambit3 óracsalád – a Vertical Multisport GPS-el. Ez az új modell olyan sportoknál nyújt segítséget, amiknél nélkülözhetetlen a pulzusmérés valamint a szintkülönbség folyamatos nyomon követése, rögzítése és kielemzése, mint például a kerékpározás, terepfutás, hegymászás, túrasízés, túrázás. Utad a csúcsra az egyetlen, ami számít, mindegy, hogy az egy hegy megmászása, vagy az eddigi legjobb időd elérése.

A Suunto Ambit3 Vertical a tuti GPS óra sporthoz, felfedezéshez, kalandhoz. Utad minden lépésén vezet biztosítva minden adatot fejlődésedhez, és hogy biztonságban legyél küldetésed minden lépésénél. Smart mobil kapcsolat iPhone/iPad termékekkel, amivel felturbózhatod, újra élheted és megoszthatod élményeidet.

Éld meg a kalandot a Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS sorozattal!

Suunto Ambit3 Vertical Multisport GPS Black HR óra pulzusmérő pánttal. A könnyű szerkezetű Ambit3 Vertical GPS óra beépített légköri nyomásérzékelővel, az adott útvonal magassági profiljának kijelzésével, rezgés funkcióval és még számos multisport funkcióval – futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, stb. – rendelkezik. Mint mindegyik Ambit3 GPS óra, méri a sebességet, a megtett távolságot és a Suunto Smart Sensor™ pulzusmérő pánttal többek között mutatja az aktuális pulzust és a regenerációs időt. Teljesen új a GPS antenna kialakítása az órában, ennek köszönhetően megjelenése karcsúbb, hordása kényelmesebb lett még vékony csuklón is. A kompozit (polyamide) óratok rendkívül merev és nagyon könnyű, az ásvány kristály óraüveget pedig rozsdamentes acél  gyűrű rögzíti.

 

A szintkülönbség profil használatával valós időben követni tudod, hogy milyen magasságokat teljesítesz/teljesítettél az adott útvonalon. Kielemezheted teljesített szintkülönbségeid napi, heti, havi, illetve éves átlagát is. Ha edzéseid közben fontos tényező a szintkülönbség, jó órát választottál – valós idejű adatokat mutat az edzéshatékonyságról, a terep nehézségi fokáról. Ha a teljesítményedre vagy kíváncsi, a Stryd Powermeter™-rel ez már lehetséges! 

Kapcsolódj vezeték nélkül iPhone-odhoz és használd az ingyenes Suunto Movescount™ app-okat, hogy akár menet közben beállíthasd, vizuálisan felturbózd, újraéld és megoszd kalandjaidat. Jobb társat nem is találhatsz! Megtervezheted edzéseidet a Suunto Movescount™ app-ok segítségével, alkalmazásukkor pedig hagyd, hogy az óra rezgésfigyelmeztetés funkciója legyen a segítségedre. A Suunto Movescount™ az útvonalak megtervezésénél topográfiai térképekkel és magassági információkkal is segíthet. A letölthető app-okkal személyre szabhatod az órád, megoszthatod edzéseidet, útvonalaidat ismerőseiddel, sporttársaiddal, és bejövő üzeneteidről, hívásaidról figyelmeztetést is kapsz.

 • Mobiltelefonról állítható az összes eddig csak számítógépen elérhető konfiguráció, így akár a pálya szélén, vagy a hegy lábánál is még meggondolhatod, hogy mit szeretnél egy bizonyos kijelzőn aznap látni és annak megfelelően tudod módosítani Ambit3 órádat mobiltelefonodon keresztül, ami 1-2 másodperc Bluetooth szinkronizálás után azonnal megjelenik az órán is.
 • A legtöbb gyártó azon fáradozik, hogy az okostelefon adatai jelenjenek meg az óra kijelzőjén, a Suuntonál ez másképp van, vagyis kétirányú, tehát az okostelefon adatai megjelennek az órán, míg az óra adatai is megtekinthetők a telefon lényegesen nagyobb kijelzőjén. És hogy ez miért jó? Pl. kerékpározás közben az Ambit3 útvonal térképe megjeleníthető az okostelefon kijelzőjén, ami  kormányra szerelve egy sokkal jobban látható méretű képernyőt eredményez. De nemcsak a képernyő méret miatt érdekes ez a megoldás, hanem azért is, mert eközben a telefon akkuja nem merül olyan gyorsan, hiszen a GPS jelet az Ambit3 óra veszi és a telefon csak megjeleníti. Ez nem csak az akkuidőre, de a GPS vétel minőségére is jó hatással van.
 • És ahogy említettük, a dolog fordítva is működik, tehát edzés közben Ambit3 órádon láthatod bejövő hívásaidat, SMS-eidet, push üzeneteidet.
 • Ambit3 órád okostelefonoddal együtt action kamerává válhatnak, ahol a filmre és a készített fotókra ráadásul az éppen rögzített óra adatok is, mint egy felirat felkerülnek – tehát pl. aktuális sebességed, az idő, pulzusod, vagy amit éppen ott látni szeretnél. Az edzés valós időben a Google Earth-ön visszajátszható úgy, hogy a közben készített fotók és videók is a készítés helyénél megjelennek és lejátszhatók.
 • Aktivitás napló napra és hétre bontva, pontosan követheted hol tartasz terveidhez képest.

A LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOK:

 • Az Ambit2-höz képest megduplázott memória.
 • Az új Suunto Smart Sensor sokkal kisebb, mint az eddig Suunto pulzusmérő pántok.
 • Puha szilikon pánt a tökéletes komfortért
 • Egyedüliként a piacon a Suunto Smart Sensor képes úszás közben, víz alatt rögzíteni az adatokat és amint az Ambit3 hatókörén belül kerül (akár a medence falánál fordulóknál) másodpercek alatt szinkronizálja a pulzusadatokat az órával, amin az számokkal, vagy grafikonnal is megjeleníthető. Így tehát jelenleg egyedül a Suunto tudja az úszás lap/távolság/karcsapás és az úszás közbeni pulzus kombinációját mérni és mutatni.

IDŐTÁLLÓSÁG – MEGÚJULÁS

A Suunto Ambit család követi a technikai fejlődést és a felhasználók igényeit, velük együtt fejlődik. A www.movescount.com oldalon keresztül használható edzésprogramok, beállítási lehetőségek és app-ek hada várja, hogy csatasorba állhasson az oldaladon. És ha valamit nem találsz, akkor programozhatod saját app-edet is.

PEAK TRAINING EFFECT

Annak érdekében, hogy a Training Effect (TE) fogalom jobban kifejezze amit jelent, a Suunto átnevezte Peak Training Effect-nek (PTE). A PTE megmutatja egy adott edzés hatását a maximum aerob teljesítményedre – a leghatékonyabban közepes és intenzív edzés esetén használható. A mért érték összefüggésben van az aktuális edzettségi szinteddel, így minél fittebb vagy, annál keményebben kell dolgoznod, hogy egy magasabb PTE értéket érj el.

REGENERÁCIÓS IDŐ

A Regenerációs idő megmutatja, hogy a testednek mennyi időre van szüksége az edzés okozta stresszből való felépülésre. Az érték az edzés időtartamán és intenzitásán alapul, csakúgy, mint az általános fáradságon, mely akkumulálódik akár alacsonyabb intenzitású edzéseknél is. A Regenerációs idő összeadódik, ha a következő edzésedet a Regenerációs idő lejárta előtt teljesíted. A pontosan megadott Regenerációs idő biztosítja számodra, hogy soha ne eddzed magad túl, de a maximális hatékonysággal fejlődj.

3D KOMPASZ

Egy konvencionális kompaszt vízszintesen kell tartani ahhoz, hogy pontos mérést kapjunk. A Suunto 3D kompaszai kompenzálják az óra megdöntését, lehetővé téve ezáltal, hogy csuklód akár 45 fokos dőlésszöge mellett is pontos értéket olvashass le.

BEÉPÍTETT GPS

A Suunto Ambit3 család is a SiRFstarIV™ technológiát használja. A vevő egység nagyon érzékeny, ami  segít az Ambit3 órának abban, hogy versenytársaihoz képest hihetetlen gyorsan megtalálja a kapcsolatot a szatellitekkel, illetve egy stabil, megbízható kapcsolatot tartson velük.

FusedSpeed™

A Suunto egy új, szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki a sebesség mérésére FusedSpeed™ néven. A megjelenített sebességi adat egy egyedülálló kombinációja a GPS és a gyorsulás mérő szenzor adatainak. A gyorsulás függvényében szűrik a GPS jeleket, ami folyamatos sebességnél egy sokkal pontosabb mérést, sebesség változásnál pedig egy sokkal gyorsabb reakciót biztosít.

APP ZONE ÉS APP DESIGNER

Új szintre emeli a sportórák testre szabhatóságát. Rengeteg mérő és számlálólehetőség, illetve előrejelző funkció adható az Ambit3 órádhoz. Ezek elérhetőségéhez kattints a Movescount.com-on az App Zone-ra, és nézd meg milyen applikációk érhetőek el számodra már most. És ha nem találtad meg amit kerestél, akkor hozd létre a saját app-edet!

MULTISPORT

 • 15 órás akkumulátor működési idő, 5 másodpercenkénti GPS adatrögzítésnél (60 másodpercenkénti adatrögzítésél 100 óra)
 • Sebesség, lépésszám, távolság mérés (FusedSpeed™)
 • Kombinált, és így rendkívül pontos magasságmérés (FusedAlti™)
 • Útvonal navigáció, ami vissza is nézhető
 • Iránytű
 • Napfelkelte/napnyugta időpontja
 • Pulzusmérés úszás közben **
 • Kerékpáros erőmérő támogatás (intelligen Bluetooth)
 • Több sport egy edzésen belül
 • Intervallum edzés megtervezése *
 • Tevékenység alapú gyógyulási idő
 • Gyors regenerációs idő és az alvás helyreállási tesztek (Firstbeat™) **
 • Folyamatosan bővülő program választék a Suunto Movescount App-ek révén
 • Nyelvek: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH

MEGTERVEZHETŐ ÉS NYOMON KÖVETHETŐ SZINTKÜLÖNBSÉG

 • Útvonaltervezés a letölthető topográfiai térképek alapján ***
 • Magassági profil és összes megtett “megmászás” kijelzése ***
 • Az aktuális útvonal magassági profilja
 • Rezgésfigyelmeztetés funkció
 • Valós idejű emelkedő-, és lejtőszög %-os értékben ****
 • Teljesített szintkülönbség napi, heti, havi, illetve éves átlaga
 • Stryd Running Powermeter™-rel kompatibilis
 • Kompatibilis a Bluetooth Smart™ Sensor pulzusmérő övvel

ÉLD ÁT ÚJRA ÉS OSZD MEG

 • A mobilodra érkező értesítések az órádon is megjelennek *
 • Fotókat adhatsz hozzá teljesített útvonalaidhoz Movescount App-okkal
 • Készíts videót egy-egy edzésedről, és akár 3D térképen is visszanézheted őket, miközben a legfontosabb adatok az óráról – pulzusod, tengerszint feletti magasság, sebességed, stb. – láthatóak a felvételen és a fényképeken *
 • Éld át újra és oszd meg tapasztalataidat a közösségi médiákban


mennyiség:


Kapcsolódó termékek


A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t