A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t

Elektronika / Suunto / Ambit3

Suunto Ambit3 Peak Sapphire GPS


Suunto Ambit3 Peak Sapphire GPS
144 700 Ft

A Suunto Ambit3 Peak Black GPS óra egy multisport óra pulzusmérés opcióval, időjárás funkciókkal és mobil kapcsolattal.
A Suunto Ambit család legújabb tagja az Ambit3 Peak sorozat.

Éld meg a kalandot a Suunto Ambit3 Peak sorozattal!

Utad a csúcsra az egyetlen, ami számít, mindegy, hogy az egy hegy megmászása, vagy az eddigi legjobb időd elérése. A Suunto Ambit3 Peak a tuti GPS óra sporthoz, felfedezéshez, kalandhoz. Utad minden lépésén vezet biztosítva minden adatot fejlődésedhez, és hogy biztonságban legyél küldetésed minden lépésénél. Kapcsolódj vezeték nélkül iPhone-odhoz és használd az ingyenes Suunto Movescount App-et, hogy akár menet közben beállíthasd, vizuálisan felturbózd, újraéld és megoszd kalandjaidat. Jobb társat nem is találhatsz!- A GPS óra fejlett outdoor és multisport funkciókkal.
- Smart mobil kapcsolat iPhone/iPad termékekkel, amivel felturbózhatod, újra élheted és megoszthatod élményeidet.
- Suunto Ambit3 család


A legfontosabb újdonságok:

- Az új Suunto Smart Sensor sokkal kisebb, mint az eddig Suunto pulzusmérő pántok.
- Egyedüliként a piacon a Suunto Smart Sensor képes úszás közben, Suunto Ambit3 Peak edzés közben víz alatt rögzíteni az adatokat és amint az Ambit3 hatókörén belül kerül (akár a medence falánál fordulóknál) másodpercek alatt szinkronizálja a pulzusadatokat az órával, amin az számokkal, vagy grafikonnal is megjeleníthető onnantól kezdve. Így tehát jelenleg egyedül a Suunto tudja az úszás lap/távolság/karcsapás és az úszás közbeni pulzus kombinációját mérni és mutatni.

Mobiltelefonról állítható az összes eddig csak számítógépen elérhető konfiguráció, így akár a pálya szélén, vagy a hegy lábánál is még meggondolhatod, hogy mit szeretnél egy bizonyos kijelzőn aznap látni és annak megfelelően tudod módosítani Ambit3 órádat mobiltelefonodon keresztül, ami 1-2 másodperc Bluetooth szinkronizálás után azonnal megjelenik az Ambit3 órán is.

A Suuntonál okostelefon adatai megjelennek az órán, míg az óra adatai is megtekinthetők a telefon lényegesen nagyobb kijelzőjén. És hogy ez miért jó? Pl. kerékpározás közben az Ambit3 útvonal térképe megjeleníthető az okostelefon képernyőjén, ami kormányra szerelve egy sokkal jobban látható méretű képernyőt eredményez. De nemcsak a képernyő méret miatt érdekes ez a megoldás, hanem azért is, mert eközben a telefon akkuja nem merül olyan gyorsan, hiszen a GPS jelet az Ambit3 óra veszi és a telefon csak megjeleníti. Ez nemcsak az akkuidőre, de a GPS vétel minőségére is jó hatással van.

Az Ambit3 egy igazi okos óra - edzés közben Ambit3 órádon láthatod bejövő hívásaidat, SMS-eidet, push üzeneteidet.

Ambit3 órád okostelefonoddal együtt action kamerává válhatnak, ahol a filmre és a készített fotókra ráadásul az éppen rögzített óra adatok is, mint egy felirat felkerülnek, tehát pl. aktuális sebességed, az idő, pulzusod, vagy amit éppen ott látni szeretnél. Az edzés valós időben a Google Earth-ön visszajátszható úgy, hogy a közben készített fotók és videók is a készítés helyénél megjelennek és lejátszhatók.
Aktivitás napló napra és hétre bontva, pontosan követheted hol tartasz terveidhez képest.

IDŐTÁLLÓSÁG

A Suunto Ambit család követi a technikai fejlődést és a felhasználók igényeit, velük együtt fejlődik. A Movescount.com oldalon keresztül használható edzésprogramok, beállítási lehetőségek és App-ek hada várja, hogy csatasorba állhasson az oldaladon.És ha valamit nem találsz, akkor programozhatod saját App-edet is.

PEAK TRAINING EFFECT

Annak érdekében, hogy a Training Effect (TE) fogalom jobban kifejezze amit jelent, a Suunto átnevezte Peak Training Effect-nek (PTE). A PTE megmutatja egy adott edzés hatását a maximum aerob teljesítményedre és a leghatékonyabban közepes és intenzív edzés esetén használható. A mért érték összefüggésben van az aktuális edzettségi szinteddel, így minél fittebb vagy, annál keményebben kell dolgoznod, hogy egy magasabb PTE értéket érj el.

REGENERÁCIÓS IDŐ

A Regenerációs idő megmutatja, hogy a testednek mennyi időre van szüksége az edzés okozta stresszből való felépülésre. Az érték az edzés időtartamán és intenzitásán alapul, csakúgy, mint az általános fáradságon, mely akkumulálódik akár alacsonyabb intenzitású edzéseknél is. A Regenerációs idő összeadódik, ha a következő edzésedet a Regenerációs idő lejárta előtt teljesíted. A pontosan megadott regenerációs idő biztosítja számodra, hogy soha ne eddzed magad túl, de a maximális hatékonysággal fejlődj.

3D Iránytű

Egy konvencionális kompaszt vízszintesen kell tartani ahhoz, hogy pontos mérést kapjunk. A Suunto 3D kompaszai kompenzálják az óra megdöntését, lehetővé téve ezáltal, hogy csuklód akár 45 fokos dőlésszöge mellett is pontos értéket olvashass le.

BEÉPÍTETT GPS

A Suunto Ambit3 család is a SiRFstarIV technológiát használja. A vevő egység nagyon érzékeny, ami segít az Ambit3 órának abban, hogy versenytársaihoz képest hihetetlen gyorsan megtalálja a kapcsolatot a szatellitekkel,

FUSEDSPEED™

A Suunto egy új, szabadalmaztatott technológiát fejlesztett ki a sebesség mérésére FusedSpeed™ néven. A megjelenített sebességi adat egy egyedülálló kombinációja a GPS és a gyorsulás mérő szenzor adatainak. A gyorsulás függvényében szűrik a GPS jeleket, ami folyamatos sebességnél egy sokkal pontosabb mérést, sebességváltozásnál pedig egy sokkal gyorsabb reakciót biztosít.

BUILT TO LAST ÓRAHÁZ

A BuiltToLast házzal készített Suunto termékek óraháza robusztus, egy darabból álló kompozit házak merev órakerettel. Az anodizált alumínium gyűrű és az kristályüveg számlap arra lettek tervezve, hogy ellenálljanak a mechanikai behatásoknak és karcolásoknak. Erről híresek a Suunto outdoor órák.

OUTDOOR ÉS MULTISPORT

- Útvonal navigáció
- Kár 50 óra működés GSP funkcióval
- Kompasz
- Magasságmérés (FusedAltiTM)
- Napfelkelte/napnyugta
- Hőmérséklet
- Pulzusmérés úszás közben **
- Aktivitás alapú regenerációs idő kijelzés
- Sebesség, lépésszám és távolság mérés
- Kerékpáros erőmérő támogatás (Bluetooth Smart)
- Több sport egy edzésen belül
- Edző programok
- Folyamatosan növekvő programok a Suunto Apps-ek révén

KAPCSOLÓDÁS

Töltsd fel és oszd meg élményeidet azonnal.*
Szabjad testre órádat menet közben.*
Idő és GPS szatellit adat szinkronizálás menet közben.*
Használd telefonodat, mint egy másod-óra kijelző.*
Kövesd telefonhívásaidat, SMS-eidet és motivációs üzeneteidet az órádon.*

TURBÓZD FEL, ÉLD MEG ÉS OSZTD MEG

Készíts fotókat edzés, túra közben, ami látszik sebességed, magasságod, vagy bármi más!*
Készíts Suunto Movie-t a kalandról 3D térképpel, a legfontosabb adatokkal és képekkel!*
Osztd meg élményed azonnal a különböző social media hálózatokon!*

A SUUNTO MOVESCOUNT APP-EL KOMPATIBILIS KÉSZÜLÉKEK:

iPad 3rd vagy annál újabb generációk
iPad Mini/iPad Air
iPhone 4s/iPhone 5/iPhone 5c/iPhone 5s
iPod touch 5th generáció
Az Ambit3 Peak és Ambit3 Sport órák iPhone/iPad-ről érkező támogató üzenetei az alábbi nyelveken érhetők el: angol, holland, finn, francia, német, olasz, portugál, spanyol és svéd.

Suunto Ambit3 Peak GPS óra
Suunto Ambit3 Peak méretei
Mérete: 50 x 50 x17 mm
Súlya: 92 g
Deklinációs korrekcióval rendelkezik

A dobozban
- Suunto Ambit3 Peak Black
- USB töltő és adatátviteli kábel
- Magyar nyelvű üzembe helyezési utasítás
- Garanciajegy

További információért nézd meg a használati leírást!
Kapcsolódó fájlok:
mennyiség:


Kapcsolódó termékek


A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t